Inför H65-Kärra den 7/1 kl 15.30

Årets första match efter att halva serien spelats blir mot serieledarna Kärra. Bortalaget har varit klart bäst under hösten och parkerar just nu på förstaplatsen i division 1 södra. Man har lyckats hålla större delen av truppen ganska intakt de senaste åren vilket inte minst syns på deras samspel. Firma Revell, Schmidinger och Nyhlen på nio meter har kamperat ihop ett tag och det har gett utdelning.

Enda plumpen i deras protokoll kom faktiskt mot oss strax innan jul. Kärra var på inga sett dåliga men vi krigade 100 % i 60 minuter trots stort manfall och det avgjorde till slut. Kärra har sedan dess värvat in rutinerade Berg på m6 som med sin elitserierutin säkert kommer bidra med en hel del.

För vår del så hade jag hoppas att vi skulle repat oss från skador och sjukdomar under julhelgen men tyvärr ser vi ingen ljusning på den fronten. De unga killarna har spelat Lundaspelen och presterade bra under tre dagar men bland de äldre saknas fortfarande ett flertal, vi hoppas dock att ett par kan repa sig inom de närmsta veckorna.

Vi hoppas bland annat att Asker som skadade sig mot just Kärra senast hämtar sig snabbt då han är en viktig rollspelare med sin snabbhet och mod i anfallsspelet. Det är nog många som håller med mig om att Asker haft en fin utvecklingskurva och med sin lagmoral är en spelare som verkligen bidrar på träning och match.

Trots manfall så har vi tränat på bra efter förutsättningarna och det gäller precis som senast att några andra får ta chansen och visa upp sig… Jag och Ion hoppas på samma inställning som senast, kommer vi upp i den nivån så kan det bli en jämn och spännande match.

Vi ses på matchen!
Carl-Christian Olsson

Comments

comments