Inför H65-ASK

Veckans uppdrag för herrarna innebär ett ”klassiskt” möte med Anderstorp. De är nog ett av de lag som vi tampats mest mot de senaste åren och det har ofta varit tuffa bataljer. ASK har varit och är riktigt starka på hemma plan men i Höör har det för det mesta varit ganska jämnt. Just nu ligger favoritskapet på ASK som är med i toppstriden och vi kämpar just nu från att hålla oss ifrån bottenstriden men vi får se vilket lag som är mest taggat då detta oftast är den viktigaste ingrediensen.

Våra försmädliga skador har tyvärr gjort att vi kommit ur rytm och frånvaron av vissa spelare är klart kännbar. Trots detta har vi absolut inte gett upp, det finns kapacitet i truppen men det krävs att några tar taktpinnen och alla spelare bidrar med sitt kunnande.

Björn och Max börjar så smått att hitta tillbaka och det krävs nog att de och några av de andra på nio meter snabbt hittar formen för att vi ska kunna vinna några matcher och prestera där vi vill vara.

Fokus har den senaste tiden legat på anfall och omställningsspel där det finns mer att önska. I senaste matchen mot ett heltaggat Drott inledde vi ok men fick i andra halvlek inte till anfallen vilket ledde till ett tråkigt nederlag.

Nu måste alla i och kring herrlaget knyta näven och vända trenden. Det är flera matcher kvar men för att nå framgång så krävs det att fler presterar nära max, kommunicerar mer och tränar hårt.

Jag hoppas även att publiken sluter upp och stöttar oss på hemmaplan!

Vi ses på matchen
Carl-Christian Olsson

Comments

comments