Chans att återta serieledningen

Efter endast en enda förlust under hösten, i en något haltande serie, så har damerna i division 4 S nu chansen att återta ledningen. På pappret ser det ut att vara en lätt seger, men inga segrar görs på pappret.

H 65 Gordies HK 2 gör matchens första mål, men efter 5 minuter står det 1-3. H65 arbetar sig in i matchen och efter 10 minuter står det 4-5, därefter kontrar Höör in 5-lika och ett långt utkast i anfallet efter det ger åter H65 ledningen, 6-5. I mitten på halvleken står det 7-lika och när det blir 8-lika tar H65 timeout. Kävlinge HK 2 drabbas av en knäskada vid 9-10, med 8 minuter kvar av första (redan på uppvärmningen drabbades en Kävlingespelare av en armbågsskada så laget nu endast en på bänken). Med bara sekunder kvar gör H65 13-12 och när Kävlinge sätter sista skottet i stolpen så går H65 till halvtidsvila i ledning.

Andra halvlek inleds mycket målfattigt, H65 gör första målet efter 3 minuter och efter ytterligare 3 så gör Kävlinge det andra, 14-13. I 8:e minuten bryter Ebba en boll i försvaret och springer själv hela vägen och kontrar in 15-13. I mitten av halvleken, vid ställningen 17-15, tar Kävlinge timeout. Men Höör fortsätter hålla ett försprång på 2-3 bollar. De sista 10 minuterna drar H65 iväg och vid 23-17 tar Kävlinge timeout igen. Med 1 minut kvar upprepar Ebba sin brytning och springer ohotat över hela planen och sätter 25-19. Matchen avslutas med att H65 gör 26-20 i slutsekunden.

Grattis till en välförtjänt seger och vi hoppas Kävlinges skador inte var allvarliga.

Comments

comments