Inför H65-Ankaret

Välkommen på årets mustaschkamp match där vi hoppas på lite mer publik än vanligt samt att vi har möjlighet att göra en insats och skänka pengar till forskningen. Stort TACK till de fina företag som erbjuder fri entré och tillsammans med oss stödjer denna kamp.

Om vi börjar med motståndarna så har de såhär långt gjort en bra första säsong i division 1. Man har varit särskilt heta på sin hemmaplan men har även vunnit mot Vinslöv på bortaplan. Adam Sandgren är den som väntat producerat mest men det finns fler som visat att de håller bra nivå. Utan att känna till laget så superbra får man väl säga att det fram för allt är bakåt man utvecklats och haft framgång med sitt 3-2-1 försvar och målvaktspel. Senast vann man bekvämt mot ett Backa som nu börjat bli inlästa och som saknat sin storskytt Svan.

Vi kommer med två oavgjorda matcher i bagaget där den senaste mot S-hof var ett rejält steg uppåt om vi jämför med Drott-matchen som också innebar delad pott. Tydligare anfallsspel och ett stabilt försvar är det vi tar med oss i denna match där vi med lite mer ork på slutet, troligen hade vunnit. Tyvärr har vi dragits med en del sjukdomar och skador senaste tiden så för tillfället inte helt klar med hur vi formerar styrkorna.

Oavsett spelare så kommer det krävas en helgjuten insats av alla tillgängliga om poäng ska vinnas. Ankaret har hittat sitt spel och motovationen är säkert på topp när de kommer till Höör. Blir troligen en ganska jämn match där som vanligt målvaktspelet och kontringar avgör.

Vi ses i hallen.

Carl-Christian Olsson

Comments

comments