Äntligen match igen

Klockan 19 på torsdag kväll den 14 december tjuvstartar SHE med match mellan H65 Höör och Skövde HF.
– Det ska bli skönt att komma igång, säger tränare Ola Månsson.

Med nio raka segrar i ryggan har H65 Höör gått rent så här långt i SHE-ligan. Frågan är hur länge den sviten håller sig. Närmast väntar hemmamatch mot Skövde och sedan bortamatch mot Sävehof den 21 december.
– Vi har tränat på bra och läget i truppen är under kontroll, det är bara Michaela Fransson som förmodligen inte är i spelbart skick efter sin stukade fot.

Skövde HF är ett av de lag som H65 Höör har mest vana att möta i högsta serien, bland annat efter att ha spelat två kvartsfinalserier mot dem de senaste åren.
– Det är svårt veta vart man har Skövde. Som lag svingar de väldigt mycket. De var bäst i 35 minuter mot Skuru och ledde med 13-11 efter 35 minuter – för att sedan förlora med 14-25. De spelade alltså 1-14 sista 25 minuterna, men var klart bäst i en halvtimme då de desutom reste sig från ett 0-5-underläge. Spelmässigt har de generellt blivit bättre de senaste omgångarna.
– För vår del handlar det mest om att vi ska fortsätta på den inslagna vägen. Vi vet vad vi möter och måste göra vårat jobb från grunden, säger Ola Månsson.

TIPS:
I kiosken säljs vår H65-kalender för 100 kronor.
Den perfekta julklappen, födelsedagspresenten och namnsdagsgåvan. Eller bara den mest visuellt fagra detaljen du kan krydda ditt hem eller arbetsplats med.

Comments

comments