Inför Höörs HK H 65 – HP Warta

Efter två tuffa bortamatcher är det nu dags hemmamatch i sporthallen. Warta står för motståndet och befinner sig just nu på samma poäng som vi. Om vi tittar i tabellen och tänker statistiskt så kan vi gissa att det blir en extremt jämn match…

Vi hoppas ju naturligtvis att hemmaplan kan vara till vår fördel samt att vi förhoppningsvis kan komma med några nya ess i rockärmen.

Vi kommer nu testa några nya spel för att involvera fler spelare och få fler att ta ansvar. Vi vet att vi är bra i försvar och i målet men fler måste vinna poäng framåt och bidra till målproduktionen.

Spelarmässigt har vi några frågetecken men även utropstecken… Patrik och Asker ser pigga ut på sin kant och har sett säkra ut på träningarna, alla tre målvakterna har lyft sig och ser nästa obehagligt bra ut, och hos Sebbe har nu den där sköna mixen av tjurighet och fokus infunnit sig vilket borgar för att det kommer spelas riktigt försvar. Dessa ovan nämnda ingredienser blir såklart nycklar för att göra en bra match och förhoppningsvis har fler sin dag än mot IF Kristianstad för det kommer behövas för att vinna.

Vi ses på matchen!

Vänlig hälsning
Carl-Christian Olsson

Comments

comments