Inför Höörs HK H 65 – HK Drott Halmstad

Efter en dags besvikelse så bestämde vi att lämna Smålandsmatchen i söndags därhän och blicka framåt så det blir inget referat från förra helgen denna gång.

Nu ska vi möta HK Drott som såhär långt vunnit en match men spelat flera jämna matcher och har en på pappret stark förstauppställning. Senast mötte man YIF U i en ganska rörig och svängig match men där Ystads bredd till slut avgjorde.

För vår del innebär denna match en chans till revansch och där jag och Ion vill se mod och inställning från alla spelare. Vi behöver att alla spelarna bidrar med sitt bästa oavsett motstånd vilket kanske inte alltid varit fallit, men på hemmaplan är vi starka och jobbiga att möta vilket vi hoppas är en trend som håller i sig hela säsongen.

Truppen har dragits med en del skador och sjukdomar senaste tiden så därför svårt att i dagsläget veta vilket lag vi ställer på banan men oavsett vem som spelar så räknar vi med en tuff match där försvaret kommer bli avgörande för utgången.

Skönt är att Emil Gullstrand är tillbaka i träning och blir tillsammans med övriga m6or viktiga i det offensiva spelet som vi håller på att utveckla.

Hoppas vi ses på matchen, senast vi möttes var i början på 80-talet då legenden Tomas Gustavsson bjudit ner Halmstadkillarna för en uppvisningsmatch mot H65 som han tränade på den tiden.

Carl-Christian Olsson

Comments

comments