Åter igen H65-spelare i Skånelaget!

De två Höör-spelarna i FA Saga Viberg och Binto Linnér, födda 2002, har blivit uttagna till Skånelaget. Vi säger alla stort grattis och önskar dem stort lycka till när de spelar Sverigecupen 10-12 november.

”Vi har inte haft någon spelare med sedan Hedda Källström, född 1999, och är mycket stolta att de nu åker och spelar Sverigecupen till helgen.” säger Åsa Berling, vice ordförande Höörs HK H 65. De två nybakade Skånelagsspelarna hämtade ut sina overaller och kläder i fredags och tränar som vanligt med damer U/J innan resan till helgen.

Skåne kommer liksom förra året ställa upp med två flicklag och två pojklag i den nationella SverigeCupen. SverigeCupen är en distriktslagsturnering som alla handbollsdistrikt i Sverige har rätt att ställa upp med lag i. 2017 års upplaga spelas för flickor och pojkar födda 2002. Distriktslagsturneringen spelas mellan den 10-12 november i Nyköpings Arena Rosvalla, med hela 8 hallar.

Vi håller tummarna i Höör!

Comments

comments