H65 utklassade Falu HK

I Höörs första match under Steg 1 USM F18 uppe i Karlstad så utklassade H65:s Juniorer sitt motstånd Falu HK med 26-12!

Nu är den största utmaningen framåt under kvalet i Steg 1 det egna laget, en så stor vinst ger gärna hybris och en känsla av övertag, vilket alltid resulterar i lågt tempo och underskattning av motståndet. Tränarna har full koll och varierar beröm med uppmaningar om att utnyttja träning och erfarenhet.
Trots lagets unga ålder så finns hos flera spelare många års erfarenhet av spel mot hårt motstånd, kvalificerad tränarledning och spel i högre klasser med erfarna motståndare. Vi har alla möjligheter!

Men en 14-målsledning ger inte en 1:a-plats i gruppen, Helton skaffade sig en 18-målsledning i sin match och utkristalliserar sig som gruppens svåraste motståndare. En motståndare man möter redan idag klockan 17.30, följ drabbningen här på hemsidan, under Juniorenas lagsida. Utmaningar är tillför att överkommas…

Fett som smör, skämt fett är inte roligt!

/Fredrik Skörvald

Comments

comments