CARL-CHRISTIAN OLSSONS Tankar och funderingar inför säsongen

Nu med en månad kvar till premiären hemma mot Ystads IF U så är jag än så länge nöjd med vad vi presterat tillsammans. Vi har definitivt haft stor nytta av försäsongens tuffa fysiska del då jag tycker att vi orkar betydligt mer än under våren. Inte minst i träningsmatcherna har vi orkat trycka hårdare och oftare än tidigare vilket jag hoppas ska utveckla oss som lag och ge oss lite enkla mål vilket behövs för att vinna matcherna i division 1 södra.

Även om det inte är några stora förändringar som nu genomförs så tror jag att vi börjar hitta en melodi som passar materialet och som killarna tror på. Förutom vissa taktiska förändringar så har vi såhär långt lagt mer fokus på individuell träning och det känns spännande och detta ligger i linje med vad tränare och spelare vill utveckla ännu mer.

Laget har förstärkts med 3 spelare, Asker Bark H6 Lugi, Samuel Trönndal MV Lugi och Adrian Brljevic H9 Vinslöv.

Tre killar som redan visat att de blir en tillgång för oss, är utvecklingsbara och att de har kompetens att bidra med både på och utanför banan.

Nu väntar närmast ett intensivt matchande med 6 matcher under en tvåveckorsperiod där vi bla kommer möta AMO Handboll och IFK Ystad som båda är förväntade topplag i Allsvenskan.

För övrigt vill jag passa på och nämna att vi har en grymt imponerande organisation kring laget. Våra eminenta och ibland busiga lagledare (läs extrapappor) Pimme, Lasse och Kennet bidrar på ett fantastiskt sätt till trivsel och samhörighet. Torbjörn och K-G sköter det övergripande kring verksamheten och Ion sköter träningen tillsammans med mig, ett samarbete som fungerar perfekt.

Välkomna på våra träningsmatcher och på premiären den 29/9 i Höör.

Vänlig hälsning

Carl-Christian

Comments

comments