Jessica Ryde lämnar H65

H65 Höör kan härmed meddela att Jessica Ryde lämnar klubben efter fyra framgångsrika säsonger där hon etablerat sig som en av SHE:s bästa målvakter. Grädden på moset var naturligtvis segern i Challenge Cup 2014. 2015 tilldelades hon priset ”Årets komet”. Jessica kom till H65 från LUGI efter säsongen 2013 och har även meriter från Juniorlandslaget.

Det har varit Jessicas målsättning att ta nästa steg i karriären genom spel i en utländsk liga och vi glädjer oss över att hon nu fått chansen till det. Vilken klubb det handlar om kommer att bli officiellt senare i veckan.

Samtidigt kan vi meddela att vår landslagsmeriterade målvakt Jannike Wiberg beslutat sig för att fortsätta i H65 Höör i ytterligare minst en säsong. Någon ersättare för Jessica Ryde är ännu inte utsedd. Klubben tittar just nu på flera möjligheter, både internt och ute på spelarmarknaden.

Comments

comments