Hisingen Torslanda – nu blir det fight

Serieledarna Torslanda kommer på besök och de senaste åren har vi oftast spelat väldigt jämna matcher vilket borgar för en spännande söndagseftermiddag denna gången också. Torslanda har haft en stark period med 5 raka segrar vilket är starkt, ny tränare och några nya spelare har fått snurr på laget som säkert är kvar i toppstriden när serien går i mål i slutet på mars. När vi möttes på bortaplan var vi inte med första kvarten och fick sedan kriga ifatt, tyvärr orkade vi inte hela vägen utan förlorade med 2 bollar.

 

Efter en tuff vecka med 3 matcher på 6 dagar så kan man konstatera att vi presterat mycket bra med 5 inspelade poäng av 6 möjlig. Vinster hemma mot Kungälv och S-hof samt oavgjort borta mot Kärra där vi endast hade 8 utespelare tillgängliga är mycket starkt. Tyvärr har vi brottats med sjukdomar senaste veckorna vilket inneburit sämre träningsnärvaro. Vi har därför fått lägga in ngn extraträning för att kunna förbereda oss inför denna match och ber till högre makter att spelarna frisknar till.

 

Vi förväntar oss en tät match där vårt allt starkare försvar och målvaktspel i kombination med modigt anfallspel blir en avgörande faktor. Simon och Robin C har visat fin form senaste tiden och blir två viktiga nycklar även i denna match. Alla matcher är viktiga nu när serien är oförskämt jämn så vi hoppas på ordentligt stöd på hemmaplan nu när vi går mot slutspurten.

 

Forza H65
Carl-Christian Olsson

Comments

comments