Sävehof möter H 65 i div 1 onsdag

Knappt har man hunnit njuta av söndagens vinst mot Kungälv förrän det är dags för ny hemmamatch, denna gång mot Sävehofs farmarlag S-hof.

Först några reflektioner från senaste matchen där vi fick revansch mot ett starkt Kungälv. Utan linjespelare tillgängliga så fick Casper axla det ansvaret och det gjorde han bra. Utan byte fick vi igång omställningarna och kunde då och då göra lite enkla mål vilket vi sett under VM är direkt avgörande under 60 minuter. Flera tog mycket ansvar och satte dit bollarna i avgörande lägen, detta är ju inte minst bra för självkänslan och något vi tar med oss under våren. Kevin och Oscar gjorde det bäst framåt och bakåt gör bla Björn det mycket bra och visar vilken fin försvarsspelare han är. Carlberg visar också fina försvarskvalitéer och extra roligt att han fick sätta det viktiga sista målet som avgjorde matchen.

 

Dagens motståndare S-hof har en mycket bra uppställning på nio meter som vi hade svårt att få stopp på i Göteborg. tillslut lyckades vi vinna med ett mål så vi kan definitivt räkna med en jämn match idag också. Senast vann dom derbyt mot Warta så de kommer säkert till Höör med samma starka självförtroende som vi nu besitter.

 

Vill förutom att hälsa våra supportrar välkomna på matchen 1/2 19.00 tacka alla som stöttade oss i söndags. Jätteroligt med så många barn och ungdomar i hallen. Hoppas vi ses igen =)

 

Vänlig hälsning
Carl-Christian Olsson

 

 

Comments

comments