Första hemmamatchen 2017.

Kungälv står denna gång för motståndet och just motstånd kan vi lugnt räkna med. Efter två raka förluster så lär de vara sugna på poäng då 2017 troligen inte börjat som önskat. Senast förlorade dom knappt mot Karlskrona vilket visar hur jämn den här serien är. När vi möttes i höstas var vi inte med i första halvlek och blev totalt överkörda vilket vi aldrig kunde reparera. Nu har vi lite bättre koll på motståndet och hoppas kunna bjuda till betydligt tuffare i framför allt försvarspelet.

För vår del har det nya året börjat bra. Vinst borta mot S-hof följdes upp med en pinne mot IF Kristianstad vilket får anses mycket bra med tanke på bortamatch och kvalificerat motstånd. Vår tidigare skadesituation har till viss del förbättrats något och nu väntar vi bara på positiva besked för bjässarna Gullstrand och Nygren. Sandell har fått ta mycket ansvar vid de andra frånvaro men visat att han presterar och bidrar både på och utanför plan.

 

En nyhet är att vi fått tillskott på bänken av erfarna Uffe Sandgren. Uffe som sett många av våra matcher blev intresserad när jag frågade om han var sugen på att hjälpa till med herrarna och har sedan julhelgen varit med på träningar och match. Uffe bidrar med sin rutin till att snäppa upp nivån på våra samlingar och är ett välkommet bollplank till mig. Välkommen Uffe.

 

Förutom dagens match mot Kungälv så är det en intensiv vecka för oss, redan på onsdag möter vi S-hof hemma och på lördag är det bortamatch mot Kärra. Känns som lite cupkänsla med 3 matcher på en vecka vilket innebär viss förändring i upplägget men väldigt inspirerande då vi med vind i seglen har chans att ta någon placering i tabellen.

 

Vi ses på matchen!
Carl-Christian

Comments

comments