Ny kamp

 

 

IF Kristianstad som står för motståndet har stått för en stark höstperiod där de unga killarna (kanske inspirerade av IFK) har tagit många vinster och parkerar överst i tabellen. De har en stark målvakt och duktiga skyttar på nio meter som blir tuffa men inspirerande att möta. IF vann senast mot Vinslöv där man avgjorde med sekunder kvar av matchen vilket var en prestigevinst i nordöstra Skåne. Får väl se under våren om IF har intresse av att bilda en egen förening och då möjlighet att gå upp i Allsvenskan.

 

För vår del handlar det om att alla ska prestera på samma dag, vi har länge eftersökt jämnheten vilket inte varit så lätt med en del skador och sjukdomar. Kompetensen finns i laget men resultaten kommer inte bara som ett brev på posten utan alla måste bidra med sitt yttersta för att man ska förtjäna poängen. I nuläget har vi fått möblera om en del i gänget och några har fått mer tid på banan än de kanske trodde i somras. Det är givetvis roligt att kunna ge våra unga chansen och det ska bli roligt att följa deras utveckling.

 

Vi ser fram emot en ny match där vi får chans att spela tufft försvar och att offra sig för sina kamrater i anfallet. Tror vi alla känner att det finns en växel till att lägga i.
Carl-Christian Olsson

 

Comments

comments