Nu är det jul igen och snart ett nytt år – 2017!

Vi är på väg att lämna 2016, ett år med lite motgång och många framgångar.

Många av våra ungdomslag har lyckats bra ute på turneringar runt om i Sverige. De har hävdat sig bra i seriespelet. Våra ungdomar syns på ett positivt sätt runt om i landet och inte minst i Höör vilket är glädjande för klubben.

Vi har lyckats behålla många lag i seriespel även om två lagts ner under hösten. Det har kommit till många barn och unga i de yngre lagen där det till och med är trångt i hallarna vid träningstillfällena. Något lag som bara var en handfull under våren är mer än 30 idag. De knattar vi nu tar emot och som går vidare i handbollsskola är viktiga att bry oss om så att de utvecklas efter sina förutsättningar och blir framtidens spelare i klubbens seniorlag.

Det är kul med utvecklingen som sker tack vare de duktiga ledarna och föräldrar som stöttar i våra ungdomslag. Ett stort tack till Er för Era insatser under 2016.

Våra junior och utvecklingslag tränar på bra och har haft en hel del framgångar inte minst under hösten. Juniorlagen är viktiga och utgör grunden för framtidens seniorlag. Det är viktigt att låta juniorer utvecklas så att vi fortsätter ha representanter i landslag.

Seniorlagen har haft det lite tungt med skador under hösten 2016. Förhoppningsvis kommer skadeläget att bli bättre så att friskläget överväger under 2017. Vi kan glädjas åt att damspelare varit uttagna till landslag under året som gått.

Ett stort tack till alla sponsorer som gör det möjligt för oss att synas i Sverige och Europa.

Jag önskar er alla

God Jul och Gott Nytt År

Karl-Gustav Holmgren

Ordförande H 65

Comments

comments