Ytterligare två poäng efter vinst mot Skara HF.

En stabil vinst som kunde varit större. Vinstsiffror 27-22 (13-13).

Tjejerna tog ganska omgående ett säkert grepp om matchen. Efter lite drygt femton minuter hade man en ledning med fyra bollar, 5-9. Av dessa hade Cassandra svarat för fem, två på straff. Sen följer en period med lite onödigt slarv. Man tappar bollar som resulterar i kontringar för Skövde, och helt plötsligt står det 9-10. Cassandra blir punktmarkerad. Det blir ytterligare ett mål för Cassandra på straff. Lagen följs åt under de återstående minuterna av halvleken.

I andra halvlek fortsätter punktmarkeringen av Cassandra. Man tar åter grepp om matchen med Emma  som härförare. Som mest skaffar man sig ett övertag med sju bollar vid 16-23, efter arton minuter av halvleken. Marie har då gjort fyra mål, från kanten och på kontringar. Emma, Sofia och Anna O två vardera. Jannike som stod i mål denna halvlek släppte, under denna period, in tre bollar. Avlutningen blev ganska jämn, och övertag blev fem bollar vid full tid.

Det här var Emma Lindqvists match och blev så klart utsedd till bästa spelare i H65. Sju mål på åtta skott och fyra assist.
Bra spel på många händer. Cassandra sex mål innan hon blev punktmarkerad. Marie fem, Sofia fyra och Anna O tre.

Jessica och Jannike vaktade målet var sin halvlek (bestämt i förväg). Jessica 33% räddningar och Jannike 43%.

Målskyttar H 65: Emma L 7, Cassandra 6 (3), Marie 5, Sofia 4, Anna O 3, Nina 1 och Ida 1.

 

 

Nils-Åke Åkesson

Comments

comments