Match div1 S herrar – välkomna!

Efter ett kortare landslagsuppehåll är det nu dags för ny match, idag ställs vi mot Alingsås HP som är ett farmarlag till Alingsås HK. De har precis som vi 3 pinnar så här långt och är nog lika sugna som vi på att klättra lite i tabellen. Senast spelade de lika mot Vinslöv och innan dess en storvinst mot Sävehof. De har som vi spelat flera jämna matcher men inte lyckats knyta ihop säcken. Farmarlagen är alltid svårbedömda då en spelare från A-laget plötsligt kan vara med och göra stor skillnad för laget. Vi räknar med att de kommer med ett stark lag och har förberett oss så gott vi kan för olika scenarion.

 

Känslan i laget är att vi krigar för att få inkassera den nu efterlängtade vinsten, dock gäller det att vi är med från början i matchen vilket inte varit fallet i de två senaste matcherna. Sjukdomar och skador har stört oss en del de senaste veckorna men fördelen med detta har varit att flera juniorer tagit för sig allt mer på träningarna och vi kan nog se någon av dessa få speltid på söndag. Som det ser ut nu så får vi möblera om lite i försvaret men om vi håller oss till försvarsplanen att kommunicera, våga fullfölja och tackla så ger vi oss en god chans att ta hem detta. Anfallsmässigt har vi många spelval och där handlar det främst om att ta med krigarkänslan från försvaret och våga gå 100 % i genombrotten.

 

Jag hoppas på en välfylld hall där killarna får det stöd som behövs för att lyfta oss ett snäpp och ta hem en vinst till föreningen.
Carl-Christian Olsson

Comments

comments