Full fart på USM i Höör

Då var USM Steg 2 igång, på plats i Höör, med två matcher spelade under lördagen. H65 hade två bollar ner i halvlek, kämpade på men förlorade tyvärr med uddamålet mot Trelleborg. I den andra matchen vann Helsingborg över Anderstorp. Det blir en spännande söndag med stort behov av publikens stöd för att öka H65:s chanser att gå vidare i USM-spelet. Välkommen bort till hallen.

H65 spelade första matchen för dagen mot Trelleborg. Det blev en första halvlek med två mål efter för H65, men matchen levde. Starten i andra gjordes med ställningen 10-12, men då gjorde Trelleborg mål direkt, sedan kontrade de, utvisning på Höör och mål igen. Och sedan ytterligare två mål till för Trelleborg – en tuff start, svårt för H65 få igång sitt anfall och man tar timeout.
Höör gör 11-16. sedan räddning av Fiffi och hoppet tänds. Men allt går in för Trelleborg och H65 har fortfarande svårt i anfallet då man inte kan bredda sitt spel och inte pratar med varandra på plan.
Höör får sedan en period där man spelar med en spelare mindre i 4 minuter i rad och kort där efter ytterligare 2 minuter!!
Med 5 min kvar står det 16-20.
Men Höör kämpar sig tillbaka, spelar man-man och ger en spännande match som slutar med en uddamålsförlust, 20-21.

Helsingborg spelar en övertygande match mot Anderstorp och vinner med 22-15.

Inför söndagen så ligger H65 trea i gruppen och behöver vinna båda sina matcher. Kom och stöd laget.

Comments

comments