FA har tagit sig till A-slutspel i Skövde

Skadevi Handbollscup i Skövde spelas med 320 lag. I FA-klassen deltar 25 lag, svenska och norska, i 6 grupper. H65 har kämpat sig till en plats i A-slutspelet och ytterligare en plats i B-slutspelet. Slutspelen börjar spelas på lördagskvällen för att avslutas under söndagen.

En liten uppdatering efter gruppspelet visar att Lag 1 verkar ha hamnat i en anfallsstark 5-lagsgrupp medan Lag 2 verkar ha hamnat i en försvarsstark 4-lagsgrupp.

För Lag 1 började fredagen bra med en 4-målsledning i halvlek mot Lindesberg, men sedan knöt det sig och endast 1 mål framåt i andra halvlek gav en förlust. Den andra matchen mot Torslanda var ytterligare en tuff tillställning, med 5 minuter innan Höör kom in i matchen med sitt första mål och ytterligare en förlust var ett faktum.
På lördagsmorgonen satt gårdagen kvar i huvudet på H65-spelarna och nästan hela första halvlek hann passera innan Höör gjorde sitt första mål på Skövde. Det blev en svår förlust till i gruppspelet. Även den sista gruppspelsmatchen mot S-hof blev för svår och man laddar om inför B-slutspelet.

För Lag 2 startade det med en 3-målsvinst mot Kärra på fredagen i en mycket målfattig match, endast 10 insläppta mål, vilket var minst för dagen. Den andra matchen blev en förlust mot Sävehof, med 4 bollar, men H65 höll emot bra i försvaret vilket gav låga siffror och en andraplats i gruppen efter första dagen.
I matchen mot Borås på lördagen behövde Höör minst spela lika för att ta en A-slutspelsplats. Ledning med 1 mål i halvlek och med 4 mål med 4 minuter kvar. Men sedan började Borås gasa på och knaprade in. Matchen slutade med vinst för Höör med 1 mål och en plats i A-slutspelet.

Vi önskar båda lagen lycka till i sina respektive slutspel.

Comments

comments