Succén i Div. 1 S fortsätter. Tredje raka vinsten.

Det blev till slut vinst mot BK Heid UF med siffrorna 22-16, 9-6 i halvtid. En match med riktigt bra spel under stora delar av matchen, blandat med perioder med mindre lyckat spel.

Det blev en blev nervös och slarvig start på matchen. Det dröjde drygt nio minuter innan första målet kom. Då hade Heidtjejerna redan gjort tre. Nu började ett försök till upphämtning. När det var sex minuter kvar hade man äntligen kommit ikapp. Man fortsatte i samma stil och kunde gå till halvtidsvila med ett övertag på tre bollar.

Man startade andra halvlek, lika som man avslutade första. Av bara farten ökade man sin ledning, som var som störst, när halva halvleken var avverkad. Ledningen var då sju bollar. Sen slappnade man av lite och Heidtjejerna kunde komma lite närmare. Med tre och en halv minut kvar hade ledningen krympt till fyra bollar. Man tog sig samman och såg till att övertaget inte krympte ytterligare.

Bra gjort tjejer. Ni toppar för tillfället serien, den haltar visserligen ganska mycket.

Vilken härlig födelsedag för Erica. Vinst med laget. Flest mål och utsedd till bästa spelare i laget

Målskyttar: Erica J 6 (2), Camilla R 4, Amanda Q 4, Tilda 2, Amanda D 2, Astrid 2, Hanna 1 (1) och
My 1.

Utvisningar: H65 3 x 2 och Heid 2 x 2.

 

 

Nils-Åke Åkesson

Comments

comments