Premiär i seriespelet för FA

Redan på bänken fanns en skillnad, 18 Lugispelare mot 11 spelare från Höör. Trots en stor trupp i Höörs FA så gör skador, två matcher i helgen och gymnasiestart för många spelare att uppstarten i serien sker med färre spelare per match.

Ett bra försvar av båda lagen gjorde att det tog två och en halv minut innan första målet kom, 0-1 till Höör efter mål av Ebba på straff. Fiffi hade gjort ett bra arbete i mål. Sedan stoppar Lugi Höörs anfallsspel helt med ett offensivt försvar och stundtals man mot man-spel. Efter 9 minuter blir det 3-1 till Lugi och timeout tas från Höör. Men Lugi fortsätter stoppa Höör i försvaret och får nu även fart i sitt anfall.
Ebba skadar armbågen vid ett skottförsök från linjen efter en kvart och måste tyvärr utgå, återkommer med hur hon har det. Vid 7-1 blir det utvisning på en Höörspelare, vilket flickorna klarar utan mål bakåt och därefter gör Höör sitt andra mål till 7-2 och hoppet återkommer. Det blir dock 8-2, straff till 9-2 och första halvlek slutar 11-2.

Efter 2 minuter i andra halvlek har det blivit ytterligare 2 mål bakåt, men i tredje minuten gör Tilda N Höörs tredje mål till 13-3. Höör har fortfarande svårt att hantera Lugis snabbfotade 3-3 försvar, med stundtals man-man samt punktning och 10 minuter in i andra står det 18-3.
Strax efter gör Höör mål nummer fyra av Elin B och vid 19-4 tas det åter timeout från Höör.
I 13:e minuten gör Höör mål igen till 20-5 och i 16:e minuten, med 22-5, tar Maja en straff.
Med 5 minuter kvar och ställningen 24-5 tar Höör åter timeout. Trots detta slutar matchen 27-5 till Lugi.

Det blev stora skillnader i siffrorna, men matchen upplevdes på plats som en tät match. Höör gav aldrig  upp och kämpade väl vilket vi skall ta med oss, samtidigt som vi tackar Pål för konditionsträningen. Färre spelare, pressade och högt tempo men orken tog aldrig slut!
Tycker även vi skall se till det positiva med att vi har två bra målvakter som jag bedömer har en bra räddningsprocent samt att våra mål gjordes av olika målskyttar.
Taktiskt försökte vi med Trisses hjälp i timeouterna hitta olika vägar till att bryta igenom försvaret, men här kan vi säkert lära oss mer.
En tuff start som vi lär oss mycket av för framtiden.

Comments

comments