Snart dags för seriepremiär!

Det börjar dra ihop sig till seriepremiär med stormsteg. Tjejerna gör sin bit genom att träna hårt. Teknik och taktik ska sitta där. Nyförvärv ska fasas in. Träningsmatcher ska spelas. Frivilliga i klubben har möten till höger och vänster gällande förberedelser. Frågor som ”hur gör vi premiären speciell?” utreds, nöts och blöts. Jag tänker inte avslöja här och nu vad som är på gång, men rekommenderar alla fans att hålla utkik på hemsidan och Facebook.

En del i förberedelserna är dock den årliga porträttfotograferingen. Normalt sett brukar vi ha den i idrottshallen. Denna gången fick vi låna Bertil Björks studio för att få extra fina foton. Snart kan du se resultatet på väggar, affischer, hemsidor och i sociala medier.

Ja, just det. Seriepremiären.

Den 21 september kl 19.00 tar vi emot BK Heid. Missa inte det!

Comments

comments