Nu börjar det på allvar – div 1 S herrar

På söndag kör det igång på allvar för H 65:s herrar i division 1 Södra.

Bra resultat i träningsmatcherna gör att killarna nu måste hålla ångan uppe i matcherna och visa vad de går för. Det är inte samma lag som de ska möta nu. Vissa av lagen vet man sen aldrig vilka spelare som kommer med till matcherna då de är ”farmarlag” till lag i elitserien vilket vi fick känna på bla mot Kristianstad förra säsongen.

Förberedelserna har varit bra och stödet från gymmet är en bra grund. Sen är kondition och styrka något som måste underhållas hela tiden.

Vi hoppas nu på det bästa och att killarna visar det som kommit fram i träningsmatcherna. Om de plockar fram sitt kunnande blir det bra.

Sen kan vi konstatera att det är väldigt kul om det dyker upp folk på matcherna och ger sitt stöd till herrarna. det känns mer inspirerande när det kommer glada tillrop och blir lite stöd för laget i vart fall på hemmaplan.

Vi som finns kring laget säger

  • Ge Järnet killar!

Välkomna till matcherna !

 

Comments

comments