Nätverksträff

Någon timme innan premiärmatchen mot BK Heid arrangerade H65 Höör nätverksträff på Höörs Gästgifwaregård. L-G Håkansson tog emot i de nyrenoverade, och fantastiskt fina, lokalerna och bjöd på en förstklassig buffé. LG berättade själv om planerna för ”Gästis”, hur allt gjorts om från grunden och att nästa satsning är ett spa. Vi vill såklart uppmana alla att äta sina luncher, julbord, och gåsamiddagar där – eller om man bara vill åka ner och ta en öl i den nya baren.

Vice Ordförande Henrik Karlsson, ICA Handlare till professionen, berättade om hur klubbens verksamhet ser ut i grova mått – samt vilka utmaningar vi står inför och hur vår härliga ungdomsavdelning bara växer och växer. Något klubben bara kan göra med ett fungerande nätverk av sponsorer vid sin sida.

Därefter berättade Christoffer Ekmark om föreningens mediesatsning och ambitionen att bli landets bästa klubb på när det gäller medieexponering.  En ambition som vi för övrigt redan lyckats med – och nu siktar på att bli ännu bättre kring. Bland annat togs det upp om hur viktigt det är för föreningen att synas i olika medier, inte minst digitalt. Men eftersom lokaltidningarna får det allt tuffare, inte minst från 2017 då både Skånskan och Sydsvenskan skär ner, måste vi hitta egna vägar. Det görs bland annat genom egna pressmeddelanden och ett hårt och organiserat arbete med sociala medier.

Efter den delikata buffén avnjöts dessutom en delikat buffé – varefter Ola Månsson kom ner till lokalen för att intervjuas kring den kommande säsongen och lite annat.  Färden gick sedan vidare med H65:s nya bussponsor, Dackebuss, till hallen och SHE-premiären. Sportsligt sett utmärkt – seger med 34-21 (15-11).

Läs mer om matchen via länkar på Facebook, twitter och instagram.

Comments

comments