De nya i H65 H div 1 S

Casper Lundh, Björn Lidén van Riessen och William Jahnsson

Casper Lundh, Björn Lidén van Riessen och William Jahnsson

Så har den sista träningsmatchen inför säsongen 2016/2017 spelats på hemmaplan i Sporthallen. Det var gott om folk i hallen som fick se både H div 1 södra och H65:s juniorlag spela denna kväll.

Stämningen var skön och avslappnad i mötena mellan H 65 och Ankaret från Lomma. Herrarna visade kanske inte sin bästa sida men vann ändå. Speciell kul var det att se de tre nya spelarna. På plan fanns Casper Lundh som vi taget emot från Lågan med snärt i skotten. Björn Lidén van Riessen som senast spelat i Stavanger kommer ursprungligen från Karlskrona och HIF Karlskrona, stabil och erfaren. Ständigt på tå, William Jahnsson, även han från Karlskrona och Flottans IF.

Kombinationen av de ”gamla” spelarna från H 65, de tre nytillskotten och klubbens juniorer känns lovande.

Comments

comments