Vi går en spännande säsong till mötes och laddar upp i helgen

Nu är det dags på riktigt för herrarna i division 1. Den kommande helgen är det träningsläger på hemmaplan. Det blir hårda tag för laget som fått förstärkning från Norge som beräknas bli klar i dagarna. Bland annat håller Björn Lidén Van Riessen, Stavanger, och Casper Lundh, Lågan, på att jobba ihop sig med laget. Laget fyller också på ordentligt med egna produkter i det etablerade samarbetet med juniorlaget. Helgen som gick spelades en träningsmatch som killarna från juniorlaget tog väl hand om tillsammans med de lite mer erfarna.

För dig som vill se det nya laget i aktion går det bra att smita in i Sporthallen på lördag den 20 augusti kl 15.00 lördag då Kävlinge kommer på besök. Söndag den 21 augusti 2016 klockan 15.00 går nästa match av stapeln då Alstermo, som spelar i allsvenskan kommande säsong, kommer till Höör.

Välkomna till en ny säsong med herrarna i division 1.

Comments

comments