U20 VM. Sverige – Japan.

En säker vinst i matchen mot Japan. 26-18 (11-10)

Starten på matchen var lite trög. Hela första halvlek var jämn. Tidig förmiddagsmatch är kanske inte den bästa förutsättningen. Men i andra halvlek visade man var skåpet skulle stå. Ingen tvekan om att våra tjejer skulle vinna. Våra H65 tjejer är helt fantastiska. Dom behöver vi inte skämmas för, men hela laget är fantastisk. Isabella Mouratido (Sävehof) som tog två av tre staffar förra matchen, svarade åter för en straffräddning. 

Svenska målskyttar: Olivia Mellegård 5 (4), Julia Bardis 4, Anna Johansson 3, Thess Krönell 3, Emma Rask 2, Tilda Olsson 2, Elinore Johansson 2, Evelina Källhage 2, Sofia Hvenfelt 2 och Emma Lindqvist 1.

Jag tror ni vet i vilka klubbar dom hör hemma.

Bilder finns som vanligt på http://www.nanfoto.se

I morgon är det match mot Kina (15.00 sv. tid)  innan avslutningen på gruppspelet mot Ryssland på lördag (17.00 sv. tid).

 

Jag återkommer

Nils-Åke

Comments

comments