U20 VM Sverige – Chile 41-19 (19-9)

 

Det blev en lätt inledningsmatch med stora siffror. Det finns inte så mycket att säga om matchen. Redan från början stod det klart att tjejerna skulle vinna. Ola gick runt på alla spelarna utom Isabella Mouratido i mål (gjorde visserligen ett inhopp vid straff). Alla utespelare kom med i målprotokollet. En skön början på VM. I morgon blir det lite tuffare när man möter Nederländerna, som spelade jämnt med Ryssland i första halvlek men som sen förlorade.

Målskyttar för Sverige:
Emma Rask 6, Julia Bardis & (1), Olivia Mellegård 5 (1), Evelina Källhage 4, Albana Arifi 4, Tilda Olsson 2, Sara Strand 2, Elinore Johansson 2, Emma Lindqvist 2, Sofia Hvenfelt 2, Thess Krönell 2, Sara Olofsson 2, Anna Johansson 1 och Maria Sundin 1.

Återkommer i morgon med lite om matchen mot Nederländerna.

Bilder hittar Ni på http://www.nanfoto.se

 

Nils-Åke

Comments

comments