Första dagen för FA i Åhus

Det var en bra dag med fint spel för F01. Lag 1 har haft det tufft och Lag 2 har hela dagen spelat jämna matcher mot de bästa lagens sin grupp. Det började med förlust för båda lagen, sedan kom oavgjort, vinst och riktigt tighta matcher. När dagen var slut hade båda lagen mött tre av de fyra topplagen i sin grupp.

Efter gårdagens 5 matcher så ligger Lag 1 på 8:e plats i sin grupp, grupp 5. I sin första match mot Pandora förlorade man efter en tuff start, trots att man sedan kom igång och spelade jämnt.-”Vi förlorade första matchen mot Pandora för att vi stod och sov första minuten och låg under med 4-0, det blev 12-9 till slut.” säger Annika Andersson, lagledare Lag 1. Med sig till dag två har man att man vann mot Ronneby med hela 13-4.
Lag 2 innehar en 6:e plats i grupp 6 efter sina 5 matcher. Vinst över H43 med 13-10 visar på fint spel framåt, men man har haft det lite tuffare bakåt. Nu har man bara ett lag kvar över sig att möta, övriga ligger efter dem i tabellen så det borgar för fler vinster i morgon med en riktigt bra placering som resultat.
Totalt 59 lag spelar i klassen F01 som är indelade i 6 grupper.
Nya tag under dagen som innehåller både gruppspel och slutspel.

H65 har 36 lag med i Åhus Beachhandboll Festival. Hela 335 klubbar från Sverige är representerade på turneringen.

Se resultaten från Åhus Beachhandboll Festival på H65:s hemsida för F01.

Vi ser fram emot en spännande dag.

Comments

comments