FA vinner båda matcherna i Spanien!

Gruppspelets sista dag i Granollers Cup och Flickor A levererar rejält. Två matcher och två vinster, ledning redan i halvlek i båda matcherna, ett riktigt lagarbete.

Under lördagen avlutades de 12 gruppspelen för F00/01 i handbollsturneringen utanför Barcelona. Placering 1 till 3 spelar vidare i finalspelet.

Idag spelade H65 i en handbollshall. Första dagen var planen under tak men öppen runt om, andra dagen en fullständig utomhusplan och så nu inomhus. Inte bara en turnering där H65 får prova på olika länders taktik utan även chansen att få prova på utmaningarna som olika anläggningar utgör.

Den första matchen mot Nidelv från Norge var tajt i halvlek men med Höörsledning 3-4. Till slut blev det en vinst med 7-10. En riktigt bra laginsats och äntligen en vinst efter två näramatcher.

Match två spelades mot det spanska laget från Katalonien, H.Les Franqueses. Nu var ångan uppe och i halvlek ledde Höör med 4-6 . Sedan spikades målet igen och matchen lutade med vinst 5-13. Detta blev den match Höör gjorde flest mål i under hela gruppspelet.

Avslutningen gav Höör en fjärdeplats och det räcker tyvärr inte till vidare spel i turneringen. Men inga ”Vi har sålt smöret och tappat pengarna”-miner här inte! Utan lärorika dagar och matcher där kondition, uthållighet och samspelet som lag åter visat sig viktigt som det där lilla extra. Heja Höör, fett som smör!

Comments

comments