FA: Granollers Cup – sista gruppspelsdagen

Efter att Flickor A har mött de bästa lagen i gruppen återstår två matcher. Nu behövs lite Fett Som Smör från Oss I Höör!

H65 var placerade fyra i gruppen efter torsdagens inledande matcher. Tre lag på 4 poäng och tre på 0. Första matchen mot trean BM. Carabanchel från Spanien var en tajt match med 3-3 i halvlek och ett avslut som rann ifrån lite till en förlust med 10-6. Den andra matchen spelades mot ett mycket bra spelande norskt lag, Ostsiden-1. 3-9 i halvlek och till slut förlust 7-22.

På fredagen mötte man tvåan Staal-Jorpeland från Norge. Matchen spelades som vanligt utomhus, men denna gång även utan tak. Våra flickor spelade mycket bra och ledde i halvlek med 6-4 men efter en tuff andra halvlek så slutade det med uddamålsförlust 10-11.- ”Flickorna gjorde en mycket bra match, trots spel utomhus i 29-gradig sol. Vi ledde med 6-4 i halvlek men tappade sista halvlek. Hann inte med ett sista anfall, utan förlorade med 10-11. Synd, men mycket bra jobbat i denna värme. ” berättar Malin Rosberg, engagerad förälder på plats.

Detta innebär att Höör inför eftermiddagens två matcher ligger femma i Grupp C, fortfarande på 0 poäng, men man tar med sig två matcher med bra förstahalvlekar och en vilja att hålla emot mer i andra. Först möter man Nidelv från Norge klockan 12.20, sedan blir det en avslutande match klockan 17.00 mot H.Les Franqueses från Katalonien, Spanien. Alla tummar är hållna och vi skickar våra lyckönskningar från Sverige.

Följ resultatet på lagsidan för FA under Serier och Resultat.

Comments

comments