FA Åhus Beachhandboll: fler lag

Flickor från FA utgör Lag 2 i klassen F99 som hade spelstart igår. För FA i F01-klassen blev det två åttondelsfinaler i B- och C-slutspelet och i morgon fredag börjar klassen F00 spela. Sex lag i tre klasser under sex dagar – FA visar på bredd!

Lag 2 inledde med en övertygande vinst mot H43, 14-10! Mycket fint målvaktsspel av Fiffi, som även spelade anfall i slutet av matchen och då sköt mål från linjen. Annars stabilt spel med många olika målskyttar från alla positioner. Riktigt snygg spelat och taktiskt bra utfört vilket efter första omgången gav en förstaplats i gruppen.
Match två var en trygg tillställning mot Gökstens BK. Ett litet darr med 3 minuter kvar men ytterligare en fyramålsvinst.
Tredje matchen slutade även den med vinst, hela 14-5 och åter igen gjorde nästa alla spelare mål från alla positioner, och det gav även en återvinst av förstaplatsen i gruppen.
Match fyra blev ytterligare en fyramålsvinst och dagen avslutades med en förlustmatch mot nya gruppettan Trelleborg. En bra gårdag med en tredjeplats i gruppen som grund inför dagens tuffa matcher mot ledarlagen i gruppen.

Lag 1 med flickor 99 från Juniorerna hade en taight första match med uddamålsförlust, men i andra spikade Hanna igen efter ett par minuter och en säker vinst mot IFK Tumba var ett faktum, 8-3.
Sedan följde ytterligare två vinster och dagen avslutades med en konstig likamatch mot IK Sävehof Partille. Vid 6 lika i slutsekunden gjorde H65 mål. Domaren dömde som att målet gjorts efter slutsignalen, men kom sedan på att man stannat tiden under matchen och alltså hade extratid. Målet godkändes, 7-6 till Höör. Snabbt spel av Göteborgarna och 7 lika. När Höör skjuter in 8-7 blåser domaren av matchen som slut och målet godkänns ej… surt. Men nya tag idag.

Följ Flickor A i Åhus på H65.se, lagsidan. Där finns alla resultat som uppdateras kontinuerligt. Idag spelas fortsättningen av klass F99 och på fredag och lördag klass F00.

Heja Höör, fett som smör!

Comments

comments