Nyförvärvet Lindqvist om H65, U20-VM och Ola

Damernas nyförvärv, Emma Lindqvist, berättar om sina första tid i H65, hur hon ser på stundande U20-VM i Ryssland samt tränaren Ola Månsson. Ni har väl koll på att H65 är representerat med ytterligare fyra personer i U20-VM? Emma Rask, Anna Johansson, nyförvärvet Sofia Hvenfelt samt nya tränaren Ola Månsson.

Emma Lindqvist: ”Blir jättehäftigt att spela i VM” (Helsingborgs Dagblad)
Emma Lindqvist ska till Moskva för att spela U20-VM. – Det är jättespännande att ännu en gång bli uttagen till ett mästerskap. Speciellt till Ryssland, det är inget land man skulle ha åkt till på semester i vanliga fall, säger hon.

Läs även om den skånska dominansen i U20-truppen.

Skånsk dominans i Månssons VM-trupp (Skånska Dagbladet)
Förbundskaptenen Ola Månsson, som tagit över som tränare för elitseriedamerna i H65 Höör, har tagit ut de 16 spelare som ska representera Sverige i årets U20-VM i Moskva den 3-15 juli och dessförinnan även i SOC i Danmark den 24-26 juni. I truppen ingår inte mindre än tio skånska spelare.

Comments

comments