Inför H65 – Sävehof

På lördag är det dags för årets sist seriematch. Vi möter Sävehof. Ett Sävehof som spelat ett fantastiskt Champions league. Man tar sig alltså vidare från första gruppspelet och ställs sedan mot världslag. Flera gånger har man pressat lag som har en spelarbudget som kanske är 3-4 gånger större. Det tycker jag är mycket starkt. Sävehof befinner sig lite i en generationsväxling som kanske har gått snabbare än de flesta trott. Inför sista omgången leder man serien. Starkt!

Att hålla lite extra ögon på i Sävehof tycker jag är v6 Loui Sand, V9 Julia Eriksson, Mv Johanna Bundsen och H9 Emma Fernis, alla är eller kommer vara A-landslagsspelare framöver.

I H65 är tillståndet gott! Vi har haft en mycket intensiv vinter med massor av härliga matcher. Vi är naturligtvis stolta över bedriften att som första lag i Sverige gå till en kvartsfinal i EHF cupen och pressa ett så bra lag som Randers. Med lite flyt kunde det gått annorlunda…

Nu är det en match kvar i serien och sedan är det slutspel. Tillståndet är som sagt mycket bra i gruppen. Vi laddar om med Sävehof som första hållplats. Därefter är det tre veckor ledigt p g a OS kval. Vi önskar Nina och Marie lycka till.

Glädjande är att Anna Johansson åter är i spel och att vi kommer vara utvilade, vältränade och supersugna när slutspelet drar igång. Vi hoppas att det varar mycket länge!

Men först ska vi bjuda på fest mot Sävehof. Välkomna!

Hälsar

Niklas

Comments

comments