Höörs HK H65-Hisingen/Torslanda den 6/3 kl 15.30

I väntans tider…

Årets näst sista hemmamatch går av stapeln och i dagsläget kan man/jag konstatera att varje match är oerhört viktig för oss och dagens kamp är inget undantag. Innan matchen mot Torslanda ska vi på fredagen hinna möta Alingsås på bortaplan, undertecknad kan tyvärr inte närvara då vi väntar tillökning vilken dag som helst och det tar lite för lång tid att köra i händelse av att det går fort på KK…

Våren har såhär långt inneburit höga berg och djupa dalar. Senast mot S-hof hade vi endast 8 utespelare tillgängliga vilket var lite tunt med tanke på motståndets kvalité. Jag hoppas att sjuk och skadeeländet tar en paus i åtminstone tre veckor så vi får avsluta serien med flaggan i topp.

Till dagens match kan vi räkna med mycket kamp och ett revanschsuget gäng på andra sidan planen. Torslanda har kommit i gång under våren och krigar för att undvika kvalplats och faktum är att det gör vi i dagsläget också… Torslanda har ett samspelt gäng som vi absolut måste se upp med. Vi kan med andra ord räkna med en jämn tillställning där jag tror att försvarsinsatsen och inställning  kommer avgöra utgången på matchen.

Jag tycker det är dags för oss att ta möjligheten att komma upp i den nivå vi har i oss och visa (framförallt oss själva) att vi har några växlar till att plocka fram. Det blir en mycket spännande helg och jag hoppas att många kommer och supportar oss nu på sluttampen.
Vi ses i hallen!

Forza H65
Carl-Christian Olsson

Comments

comments