Inför H65 Höör – Skuru IK

Ny match och nya förutsättningar! Skuru kommer på besök och det är ett lag i hysterisk form som kommer! Man har tio raka vinster bakom sig och ser verkligen ut som en utmanare till SM titeln. Skuru möter ett H65 som ännu inte förlorat på hemmaplan på hela säsongen. Vi är alltså obesegrade hemma med två matcher kvar (hemma) att spela. Ska bli spännande att se vems svit som spricker.

Skuru spelar ett häftigt utgrupperat försvar och trycker på det mesta. Att hålla ögonen på är målvakten Hanna Daglund, niometersspelarna Carin Strömberg, Hanna Åhlen samt H6 Emma Havia. Men där finns flera andra duktiga spelare.

I H65 befinner vi oss i en intensiv matchperiod. Vi är såklart stolta över att vara det första svenska laget att gå till kvartsfinal i EHF cupen och samtidigt blickar vi fram mot ett SM slutspel. Det känns otroligt inspirerande att ha två kvartsfinaler att se fram emot.

Vi känner att vi verkligen inte är nöjda. Vi ska göra allt som står i vår makt att gå vidare i båda tävlingarna. Men innan det så ska vi möta Skuru.

Jag ser matcherna mot Skuru, Skövde och Sävehof som fina förberedelser inför kommande utmaningar.

Vi går för vinst i varje match och kan utlova en riktigt tuff och hård fight mot Skuru på onsdag.

Sist men inte minst vill vi gratulera våra juniorer som gått till SM finalspelet i Malmö. Stort grattis tjejer och duktiga ledare.

Välkomna på match vid den något oortodoxa tiden 17.15!

Hälsar

Niklas

Comments

comments