Inför H 65- Team Eslövs IK

Ny match och nya förutsättningar!

I H65 så pendlar prestationerna ganska rejält. Det är i och för sig inte så konstigt, vi har massor av matcher och försöker verkligen komma upp på nivå till varje match. Ibland går det inte och då får vi gratulera motståndarna till två poäng. Vi har i gruppen i alla falla tagit i hand på att vi ska göra vårt bästa i varje match, varje försvar och varje anfall. D v s fokusera på prestationen.

Inga poäng kommer gratis utan vi måste jobba hårt varje gång vi spelar match.

Mellanskånederby mot Eslöv är naturligtvis jättekul. Det brukar bli målsnåla, intensiva och roliga matcher.

I H65 har olika spelare levererat i lite olika matcher. Dock har våra målvakter Jannike Wiberg och Jessica Ryde verkligen levererat hela säsongen. Någon av dom två gör säkert det mot Eslöv också!

Annars tycker jag att vårt anfallsspel börjat fungera bättre och bättre. Våra niometersspelare kliver verkligen dit och vinner kampen mot sin spelare. Detta öppnar upp för övriga spelare och skapar kreativitet och möjligheter. Det var bl a det som avgjorde åttondelen i EHF cupen mot Silkeborg.

Eslöv har flera intressanta spelare. Den som imponerat mest på mig under året är Anna Bardis, hon har haft en tuff skadeperiod bakom sig och kommit ur den på ett fantastiskt vis. Anna har fint spelsinne, ett bra skott (handledsskott) och lägger de så viktiga straffarna. Förutom Anna så får vi hålla koll på lillasyster Julia och duktiga Ida Kellokoski på V6.

Vi hälsar Domare, motståndare och publik varmt välkomna till Björkvikshallen på lördag!

Hälsar

Niklas

Comments

comments