Inför H 65- Önnered

Ny match, nya möjligheter.

Efter en berg och dalbaneliknande vecka så har vi nu landat. Vi spelade åttondelsfinal i EHF cupen och mittemellan derby mot LUGI.

Vi utvärderar och samtalar om varje match vi spelar. Vi var inte nöjda med försvarsspelet i den första matchen mot Silkeborg, vi var inte nöjda med anfallsspelet mot LUGI. Vi tyckte även att vi var energilösa och saknade glädje när vi spelade mot LUGI. Så får det naturligtvis inte se ut.

Vi pratade mycket om ovanstående, hur vi ser ut, vilken energi vi har när vi idrottar o s v. Visst vi spelar mycket, otroligt mycket matcher men det är självvalt, det får inte vara en ursäkt till hur vi uppfattas. I min värld kan det vara en ursäkt till en förlust men inte till hur vi uppfattas på banan. Man kan alltid förlora, och det gör alla lag, alla idrottsmän och kvinnor då och då. Det viktiga är för mig HUR man förlorar.

Detta har vi pratat mycket om. Nu när vi går in i en ny matchperiod med tre matcher på 7 dagar så har vi det på näthinnan. Vi vill spela handboll, vi vill idrotta med glädje. Hoppas att det kommer att synas.

OCH det var ju så att det redan syntes i förra veckans sista match. Vi gick vidare till kvartsfinal i EHF cupen. Vi är det första damlag i svensk handbolls historia som tagit sig till en kvartsfinal i denna Cup. H65 Skriver på nytt historia. Det känns bra.

Vi spelade kanske årets bästa handbollsmatch, allt stämde, försvar, glädje, anfall.. ja allt. Vi hoppas att ni alla har sett det sista målet annars kan ni göra som 50 000 andra och klicka på länken på svt sport.

Vi återkommer med info kring motståndaren Randers och vilka datum vi ska spela.

Men, nu står alltså Önnered på programmet. När Önnered kommer så brukar det bli roliga matcher. Önnered spelar med fart och energi. Man har verkligen krigat de senaste veckorna med vinst mot Heid och poäng mot skånekollegan Eslöv.

Att hålla ögonen på i Önnered är v6 Beatrice Nilsson, Mv Sara Nirvander och m9 Jessica Ehrnbring. Duktiga 96 orna Jessica Ahlert (V9) och Sofia Hvenfelt (m6) har även haft en fin utveckling under året.

Vi hälsar Domare, Önnered och publiken varmt välkommen!

Niklas

H65HKONNEREDSHK20160123_webb

Comments

comments