Ordföranden har ordet

Nu närmar sig slutet på 2015. Tänk så fort tiden går när man har roligt.
Första halvlek av verksamhetsåret 2015/2016 (1 maj 2015- 30 april 2016) är i skrivande stund nästan avklarat.
En halvlek som den 4-5 december toppades med jubileums firande. Barn och Ungdom den 4 december och ”över 18” den 5 december. Båda dagarna – vilket tryck och stämning! Stort TACK till alla Er som jobbade med jubileet! Kanske skall vi återkomma med årsfest?

Våra representationslag (Damer A och Herrar A) är med och kämpar i toppen av Elitserien resp div. 1 södra. Övriga lag – igen nämnd och ingen glömd kämpar föredömligt och visar föreningens bredd.
För kännedom kan jag meddela att vi håller på att slutföra arbetet med en projektansökan gällande integration. Ansökan har framtagits i nära samarbete med flera föreningar/Föreningsalliansen. Målgruppen är ensamkommande flyktingbarn och unga som vill träna utan att tävla. I andra skedet vill vi starta aktiviteter enligt önskemål från boende på Frostavallen (mottagning av asylsökande). Projektet ”Vi Vill ” föreslås att genomföras under tre år. Nu hoppas vi att Höörs Kommun, Regionen, Arvsfonden, Idrottens organisationer m.fl. som ansökan kommer att ställas till finner projektet intressant och stöder/beviljar medel.

Inför 2016 och kommande verksamhetsår hoppas jag att vi dels kan stärka Vi känslan och dels fortsätta att utvecklas med elit, bredd och ungdom.
Avslutningsvis har jag ett önskemål (del av Vi- känslan) att fler medlemmar (ledare, tränare aktiva) kommer till våra representationslags matcher. Samla laget (LOK-stöd) och kom på matcherna! Utvecklande, intressant och kul!
Jag önskar alla H 65 medlemmar, sponsorer och sympatisörer

God Jul & Gott Nytt År
Karl- Gustav Holmgren

Comments

comments