Referat HF Eslövstjejerna – H 65 Gordies HK

HF Eslövstjejerna – H 65 Gordies HK
1 oktober i Eslövshallen.

Det blev till slut. Det dröjde innan tjejerna fick grepp om matchen. I tjugo minuter följdes lagen åt, oftast med Eslövstjejerna målet före. De sista minuterna av första halvlek gjorde Eslövstjejerna ett litet ryck och hade en ledning i halvtid med tre bollar. 12-9.

I inledningen av andra halvlek blev det bättre spel från våra tjejer och under de första tio minuterna jobbade man sig ikapp. Sen stagnerade det något de kommande minuterna p.g.a. utvisning. Den sista halvan av halvleken visade vår tjejer sitt rätta jag och vann den delen med 8-2. Slutresultat 19-25. En vinst med sex bollar, som med normalt spel borde varit större.

Efter tre spelade omgångar har man full pott.

Målskyttar: Michaela och Tilda 4 vardera, My och Elin 3 vardera, Erica J, Camilla, Martina, Erika M och Astrid 2 vardera samt Erika L 1.
Evelina och Lykke delade på målvaktssysslan.

Fler bilder från match kan ses på www.nanfoto.se

Nils-Åke Åkesson

6N0A2132_1

Comments

comments